Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
8:1 Kormány!
2013-11-23 08:45:48

Egy igazi óriáslesikló ország, úgy siklunk le Európa minden mutatójáról, hogy közben még el is hitetik velünk, hogy jó úton jó felé haladunk. Örülünk, hogy jobban teljesítünk, igen ez igaz, jobban teljesítünk az egy meccsen kapott gólok számában, az 1 milliárd Ft stadion beruházásra jutó gólok számában, mi veszítjük a befektetett összegre vetítve a legtöbb meccset.

Orbán Viktor jobban teljesít - és Magyarország?

Nálunk nem meri kimondani a riporter a 8:1-t. Kis hazánk vezet az egy miniszterelnök által összeállított, nemzeti válogatott számában. Sajnos csak másodikak vagyunk Putyin után a miniszterelnök által kijelölt szponzoráló oligarchák tekintetében, sajnos ebben az oroszok verhetetlenek tűnnek, de Vezérünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a szégyen mihamarabb megszűnjön.

Miközben Hős Vezérünk mindent megtesz annak érdekében, hogy stadionokban vigadhasson a magyar, nem veszi észre, hogy gyermekek sokasága megy éhesen az iskolába, gátjaink alacsonyabbak, mint a szlovák gátak, egyetemeink nem tudják kifizetni az igénybevett szolgáltatásokat, a tankönyvek nem érnek oda az iskolákba. Az ország szemlesütve jár-kel, mert bekaptuk a 8:1-t és nem tudjuk, hogy még milyen sikert kapunk érte. Nyugodjon békében a Magyar Köztársaság, éljen a 8:1 kormány!

© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES