Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Felgyújtotta volt felesége házát egy férfi Esztergomban
2014-03-24 10:54:01

Őrizetbe vették az esztergomi rendőrök azt a férfit, aki bosszúból felgyújtotta elvált felesége házát a Duna-parti városban.

Vasárnap délután 15 hónapos kisfiával tartózkodott otthon egy elvált esztergomi asszony, amikor megjelent a házánál a volt férje. Miután a nő nem akarta beengedni a lakásba a férfit, az betörte az ingatlan egyik ablakát, a konyhában elvágta a gázvezetéket, majd a magával vitt benzines kannából szétlocsolta az üzemanyagot és felgyújtotta az épületet.

Az asszony és gyermeke még a tűz előtt kimenekült a házból, és a férfi is elfutott a közeli szántóföld felé, így a rongálás során személyi sérülés nem történt. Az esetről értesített esztergomi járőrök rövid időn belül elfogták az 50 éves váci férfit, akivel szemben közveszély-okozás és rongálás megalapozott gyanújával indítottak eljárást a városi kapitányságon, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A gyújtogatóval szemben egyébként aznap már másodszor intézkedtek az esztergomi rendőrök: néhány órával korábban ittas vezetés miatt állították meg, de akkor még szabadon engedték.

 

HavariaPress

© Minden jog fenntartva! 2011-2021 CIVILHETES