Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
A nem létező esztergomi tömegközlekedés előnyei
2013-11-25 11:48:49

Az alábbi levelet egy olvasónk küldte. Miután elolvastuk, szerencse, hogy Esztergomban évek óta nincs valódi tömegközlekedés. Nem kívánjuk senkinek sem azokat a kellemetlenségeket, amiket egy tömegközlekedési-eszköz pótlása jelent az utasok számára.

Tömeg

"Péntek munka után elfüstölt előttem a metró. BKV 2db buszt indított, szükség megállóban túlzás nélkül ezer ember, buszon még két szabad hely az alsó lépcsőn, ahol eddig csak ketten álltak. Gyerekért mentem oviba, ezért egyik helyet bevállaltam.

Buszon kellemes szatírikus hangulat. Árpádhídnál a kereszteződést csak óriási kerülővel tudja a busz megtenni. Sofőr közli az aggodalmaskodó utasokkal, hogy ne aggódjanak, ez nem városnéző busz, csak a bkk utasítás szerinti elkerülő útvonal.

Legközelebbi megállónál ismét ezrer ember várakozik, a buszon nulla hely. Tömött busz ajtaja kinyílik, egyik csákó a buszról odaszól a tömegnek: Ne aggódjanak, lesz új focistadion!

Ezzel megis adta a témát a busz utasainak. 80% jókat poénkodik, de egy fidesz vallású öreg nő nem bírja, és cérna fennhangon agitál, ez a demszky bűne, a demszkyt kell lecsukatni ezért.

Szóvel nem tudom hogy jön ki a többség, ezen a buszon 80% ellenzék, 0,5% kormányerő utazott."

© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES