Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Audis miatt karamboloztak a szirénázó rendőrök
2014-04-11 12:29:33

A police.hu oldalra felkerült felhívás szerint keresik annak az Audinak a sofőrjét, aki még március 26-án nem adott elsőbbséget, és ezzel balesetet okozott. A kemma.hu információi szerint azt az autóst keresik, aki miatt négyen, köztük két rendőr is megsérült Dorogon.

A dátum, a helyszín, a sérültek száma, és a baleset körülményei is stimmelnek a kiadott felhívásban és a március 26-án történt karambolban, így rákérdeztünk a rendőr-főkapitányságon: tényleg azt az autóst keresik-e, aki miatt két egyenruhás is megsérült. A szóvivő megerősítette gyanúnkat, így már biztos: a képen látható Audi sofőrje nem adott elsősbbséget a szirénázó rendőrautónak, amely így balesetet szenvedett.

A jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a dorogi baleset helyszínéről,miután a rendőrautó nekiütközött egy másik kocsinak. A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet (köztük két budaörsi rendőrt) szállítottak kórházba. 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja. Aki felismeri a képen szereplő járművezetőt, annak tartózkodási helyéről, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén!

 

kemma.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2019 CIVILHETES