Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Döntés születhet az esztergomi tömegközlekedés helyreállításáról, hajrá!
2013-12-06 11:41:38

Valaki, vajon végig gondolta, azt, hogy mekkora kárt okozott a dr. Völner-Meggyes duó azzal, hogy a csicskásaikkal nem engedték a várost normálisan működni. Képtelenek voltak arra, hogy komplex és szakmai módon alakítsák ki harcukat. Azért, hogy érthető legyen, mire gondolok, részletezem: ha már olyan helyzetet teremtettek, hogy a közlekedés leállt, miért nem lobbiztak saját maguknál azért, hogy út és csatorna felújítási projektekben indulhasson a város.

Busz helyett...

Most lehetnének rendes útjaink, nem bűzlenének a csatornáink, és erre még a buszközlekedést is el tudnák indítani, akkor újra övék lehetne a város 2014-ben. Egyszerűen be tudták volna mutatni Tétényi Éva tehetségtelenségét és a saját tevékenységük szakmaiságát és elkötelezettségét. A közvilágítás hiánya is lehetőséget adott volna, a világítás korszerűsítésre, energiatakarékos rendszer kiépítésére. Nem, Ők nem ezt tették, dr. Völner Úr elzárta a külső csapokat, meggyőzte a Miniszterelnök urat arról, hogy Esztergom bűnös város és meg kell mutatni mindenkinek Esztergom példáján, hogy mi lesz azzal a településsel, amelyik, nem hajlandó lefeküdni a kormány akaratának, amelyik nem választ olyan polgármestert amilyet a kormány akar. Meggyes Tamás  csicskásaival, a központi akarat korbácsaként megszüntette a párbeszédre épülő demokráciát és a város érdekeit szolgáló szakmai alapon működő konszenzusos döntési rendszert. Tétényi Éva tökéletes asszisztenciát biztosított ehhez. Ezek az emberek egyszerűen és primitíven, bűnösök, 30 000 ember mindennapi életének megkeserítésében, egy város lejáratásában, hírnevének tönkretételében. Most megpróbálják üveggyöngyökkel kifizetni a várost, elhallgatni azt a mélységes hozzá nem értést, amit mi sem jellemez jobban, mint az, hogy azért álla vasútfelújítás, mert nem sajátították ki a szükséges területeket. Maffia államban ezért fizetés autó, titkárság jár, a polgári keresztény országokban a szégyen és a lesütött szemmel, bocsánatkéréssel egybekötött távozás. Az országunk szégyene, minden, amihez hozzányúltak, vagy csak ránéztek.

A napokban hangzatos szövetségeket köt dr. Völner Úr, esztergomi civilszervezetekkel, sajnáljuk Őket, mivel kisstílű hatalom kiszolgálókká lettek, feledve Esztergom hagyományait, jobbágyként besüllyednek ebbe a helyenként bűnnel is átszőtt rendszerbe, asszisztálnak ahhoz, hogy Esztergom polgári hagyományai végképp eltűnjenek. Reméljük, a következő évek jobbak lesznek! Jó közlekedést mindenkinek! A buszoknak egy esélyt a hosszú életre. 

2013-12-06 07:43:24
© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES