Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Dr. Völner=Meggyes? Mi történt köztük?
2014-01-09 12:00:30

Mindenki Meggyes Tamás bukásával van elfoglalva, de senki sem foglalkozik azzal, hogy Meggyes Tamás polgármesterségének időszakában, Komárom Esztergom-megye Közgyűlésének elnöke, dr. Völner Pál volt, aki egyben "komiszárja", is volt a megyének.

Ez ma még nem bűnügy, csak kérdés, vajon, mit tudott az elnök a volt esztergomi polgármester cselekedeteiről, tudott-e arról, hogy miként történtek a párhoz közeli emberek finanszírozásai, hogyan kerülhetett Bayer Zsolt Esztergomba. Dr. Völnernek, mindenképpen el kellene számolnia, ha másként nem politikailag ezzel az időszakkal. Tartozik a közvéleménynek azzal, hogy mi a véleménye Meggyes regnálásáról, a város romhalmazzá tételéről, az iskola bezárásokról, a főiskolai kar szinte teljes leépüléséről, a város kulturális oktatási kiüresedéséről.

Nem lehet a múltat azzal lezárni, hogy a jövővel foglalkozunk, hiszen alapvető garanciák kellenek arra, hogy ilyen ámokfutás többet a városban ne fordulhasson elő! Milyen garanciákat tud adni dr. Völner, hogy egy esetleges választási győzelem esetén, a városban az európai értékek mentén fog folyni a politizálás és nem a kirekesztés, megsemmisítés, fenyegetés, világa fog folytatódni. Természetesen a kérdés az egész választókerületre érvényes, hiszen a választók és itt élők 70% érezheti úgy magát, hogy nincs képviselője.

25 milliárd eltűnt a városból, most átkerült az állam kasszájába, ez minden itt lakóra vetítve, beleértve a csecsemőket is 879 192 Ft-t jelent, ez még az állam adóságában is 2 500 Ft fejenként. Döbbenten nézem, hogy senki sem akar szembenézni ezzel, mindenki mindenfele mutogat. Remélem, hogy dr.Völner egyszer megszólal!

© Minden jog fenntartva! 2011-2021 CIVILHETES