Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Bud Spencer kórházba került
2014-04-12 15:42:49

Gondok vannak gyerekkorunk kedvenc pofonosztójának vérkeringésével, orvosa ezért azonnal kórházba szállíttatta, írja az olasz Gazette. A hírt a német Bild is megerősítette, de a sztár fia, Giuseppe Pedersoli mindenkit megnyugtatott: a 84 éves színészlegenda nincs életveszélyben, bár a németországi fellépéseit le kellett mondania. 

Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer csütörtöki orvosi látogatása rutinvizsgálatnak indult, de kórházzal végződött: pár napig biztosan bent kell maradnia a kórházban, mert az orvosok megfigyelés alatt akarják tartani, írják a külföldi lapok, ahol az is szerepel: Bud Spencer súlya 150 kiló, pedig az ő korában 115 lenne az elfogadható.
Tavaly a halálhírét keltették

Reméljük, Bud Spencer sokáig fog élni, mivel 2013 elején a  Mediamass  és a  Necropeda  nevű kamuoldalakon is megjelent a  február 12-i halálhíre  (ami eleve gyanús lehetett volna, mivel ez a másnapi dátum volt), amit természetesen azonnal felkapott a Facebook, a Twitter és a többi népszerű közösségi oldal.

Az angolszász világ Hírcsárdái idén is rámoccantak Bud Spencerre: a Mediamass.net nevű, hírhedt kamuoldal például április 12-én örömmel tudatta az olvasókkal, hogy Bud kedvenc labradorja, Spinee túl van az életmentő műtéten. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a mémgenerátor honlap nagyjából az összes sztárról megírta már Mr. T-től Reese Whiterspoonon át Mel Brooksig, hogy jól van a megműtött Spinee nevű labradorja.

Szereti a magyarokat, és mi is szeretjük őt

ud Spencer egyébként nagyon szeret bennünket, magyarokat, és fiatal vízilabdás korában járt már a Margitszigeti uszodában is. 2012-ben megjelent önéletrajzi kötete, a Különben dühbe jövök sajtókörútján az Indexnek is adott egy távinterjút : itt derült ki, hogy valójában nem is tud sirályul, és a vízilabdás Kárpáti Györgytől sem kérte soha, hogy ne üsse a medencében az arcát, mert vigyázni kell magára a filmszerepei miatt.

Érdekes, hogy Bud Spencer és Terence Hill filmjei csak Olaszországban, Németországban és a minden furcsaságra rákattanó Japánban lettek annyira népszerűek, mint nálunk. A magyar Spencer-Hill-rajongók ráadásul különösen lelkesek és legendás a fanatizmusuk: mindenki számára szentségtörésnek számít, ha a páros 70-es és a 80-as években forgatott klasszikusait (Különben dühbe jövünk, Bűnvadászok, …és megint dühbe jövünk, Kincs, ami nincs, Nyomás, utána!) nem a jól megszokott Bujtor István-Újréti László-szinkornnal adja le sokadszorra valamelyik kereskedelmi tévé. Amivel persze mindig kiütéssel megnyeri az aznapi nézettségi versenyt.

És mi van Terence Hill-lel?

Köszöni, jól van, március 29-én ünnepelte a 75. születésnapját. Csöndesen éldegél a feleségével Olaszországban, és nemrég forgatta le a Don Matteo tévésorozat 9. évadát.

 

index.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES