Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Így látja Ron Werber az MSZP kudarcát
2014-04-15 08:15:21

Ron Werber, izraeli tanácsadó arról is beszélt, hogy ő maga miben hibázott az MSZP kampánya alatt.

Ron Werber

Megkérték, hogy maradjon a szocialistáknál az EP-választásokig, de április 6-án lejárt szerződése után nem akart maradni - állítja Ron Werber, az MSZP izraeli tanácsadója, aki tagadja, hogy kirúgta volna a párt. A Blikknek adott interjújából érezhető, hogy Horváth Csabával, az MSZP alelnökével nem volt felhőtlen a viszonya.

Szerinte Horváthnak a "tükörbe kellene néznie", hogy ő maga mit tett a kampányért, és bevallotta, hogy több, heves vitájuk is volt, a részletekbe azonban nem ment bele. Arra a felvetésre, hogy Horváth szerint a választás óta nem látni Werbert, így felelt: "Örülök, hogy ez Horváthot ennyire zavarja, de szerintem aggasztóbb, hogy én meg a választás előtt nem láttam őt – kivéve, ha újságírók és kamerák is voltak a környéken."

Ugyanakkor azt ma már bánja, hogy néhány belső vitába nem ment bele keményebben, de azt, hogy mennyire érzi magát felelősnek a kudarcért, majd írásban megválaszolja az MSZP-nek. Hozzátette, hogy szerinte Mesterházy Attila megérdemelte volna a győzelmet, de a 2002-es MSZP-kampány részleteiről nem hajlandó beszélni. Ekkor azzal vádolták meg, hogy gyűlöletkampányt folytatott, de úgy gondolja, ma már ennek nincs jelentősége.

 

hir24.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES