Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Bemutatták a HU-GO Mobilt
2014-04-16 14:15:36

Az úthasználók rugalmasabb kiszolgálása jegyében a HU-GO Mobil alkalmazás elsősorban az alkalmi viszonylati jegyet vásárlóknak kínál megoldást. A HU-GO Mobil a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által koordinált első fejlesztés, amely a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. számára készült.

Hu-Go

Az Android, és iOS operációs rendszereken futó - és Windows Phone platformra is fejlesztés alatt álló - HU-GO Mobil-alkalmazás segítségével a 3,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek megtett úttal arányos útdíj megfizetésére van mód.

Az ingyenesen letölthető applikáció segítségével az útdíjat a járművezetők regisztráció nélkül, virtuális bankkártyás fizetéssel téríthetik meg.

Az alkalmazás jelenleg elérhető verziója regisztráció nélkül biztosítja a viszonylati jegy megvásárlásának lehetőségét egyidejű bankkártyás fizetés mellett.

A HU-GO Mobil használata során a felhasználó a viszonylati jegyet a NÚSZ-tól mint egyetemes útdíjszolgáltatótól vásárolja meg, az egyéb értékesítési csatornákkal megegyező mértékű díj ellenében. A viszonylati jegyet ebben az esetben is az úthasználat megkezdése előtt kell megváltani, és csak a kifizetést követően jogosít fel úthasználatra. Az adott útszakaszra utólag megváltott jegy jogosulatlan úthasználatnak minősül. Az egy irányba megváltott viszonylati jegy kizárólag a megtervezett útvonalra, egy irányban biztosít egyszeri úthasználati jogosultságot.

 

hirado.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES