Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Feloszlik az AC/DC?
2014-04-16 14:24:36

Malcolm Young betegsége miatt véget érhet a legendás ausztrál zenekar története, írja egy ausztrál rádióra hivatkozva a brit New Musical Express.

Malcolm Young

A hír pontos forrása a 6PR nevű ausztrál rádióállomás, mely egy anonim informátorra hivatkozva állítja azt, hogy a zenekar egyik tagja, egész pontosan Malcolm Young betegsége miatt felbomolhat az AC/DC - leginkább azért, mert a zenekar tagjai olyan értelmű megállapodást kötöttek egymással, hogy bármelyikük távozása az együttes végét jelenti.

"Igen jó kapcsolataim vannak Európában, egész közel az AC/DC-hez. Viszonylag nagy biztonsággal állíthatom, hogy a zenekar egyik tagja nagyon beteg és családjával visszatért Ausztráliába" - állítja a Thunderstuck nevű forrás, aki hozzátette, "a tagok megállapodtak abban, hogy egyikőjük sem helyettesíthető, amennyiben valakinek el kell hagynia a zenekart"

A zenekarral kapcsolatos legutóbbi hír az volt, az AC/DC új lemez felvételére készül, és már stúdióidőt is foglalt május 1-től a kanadai Vancouverben, illetve, hogy a zenekar turnéra is indul majd. AZ AC/DC legutóbbi lemeze a 2008-as Black Ice volt.

A kvintett szóvivője az NME szerint nem kommentálta a híresztelést.

 

hvg.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES