Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Ülésezett a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság
2014-04-16 15:04:24

Miután újabb adósságrendezés képe közeledik, tudnillik a város még tartozik a mélygarázs építettőjének több mint 800 millió forinttal, és ezt nem fizeti ki már hónapok óta, a cég vezetője adósságrendezési eljárást kezdeményezett az illetékes Törvényszéknél.

Most attól tekintsünk el, hogy jelenleg is folyik egy per, amelyet az önkormányzat azért indított, hogy voltak-e kivitelezési hibák a garázs építése során, és kicsivel több mint 300 milliót követel a cégtől. Az objektum jelenleg is le van zárva, gépkocsik fogadására, ezért funkciójának betöltésére, nem alkalmas. Hogy klasszikust idézzünk, hülye, aki nem veszi meg. Lehet, hogy jobb lett volna hallgatni akkor azokra a hangokra, amelyek azt mondták, jobb lenne átgondolni ezt az egész mélygarázs történetet.

Külön szomorú, hogy a tegnapi nap, a hivatal részéről, senki nem volt képben a jogi folyamatokat illetően. Ebből következően, hacsak az éjszaka folyamán valami megvilágosodás nem történt, ismét egy vakrepüléses testületi ülés következik, befolyásolva a következő évek városi gazdálkodását.

Esztergomi mélygarázs

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES