Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Ma is kelleni fog az extra pulcsi
2014-04-17 07:57:26

Marad az esős, hűvös idő, 16-18 foknál nem lesz ma melegebb.

Eső

Csütörtök reggelre délkelet felől megvastagszik a felhőzet, délen, délkeleten és keleten többfelé várható eső. Általában erős, viharos lesz az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában véve 1 és 7°C között alakul, a szélcsendesebb, derültebb dunántúli völgyekben azonban még előfordulhat gyenge fagy.

Napközben jobbára a felhőké lesz a főszerep, kevés napsütésre kezdetben északnyugaton, délután északkeleten, keleten számíthatunk. Az ország délkeleti, déli, délnyugati részén kisebb eső, délután a Tiszántúlon egy-egy zápor alakulhat ki. Az erős, többfelé viharos északi, északkeleti szél a késő délutáni óráktól fokozatosan mérséklődni kezd.

Délutánra többnyire 11 és 16°C közé melegszik a levegő, de a tartósabban borongós délnyugati tájakon - elsősorban Tolna és Baranya megyében - ettől pár fokkal hidegebb lehet, míg északkeleten, keleten akár 18°C köré is melegedhet a levegő.

Péntek reggel közepesen, illetve erősen felhős időre ébredhetünk, számottevő csapadék sehol sem várható. A légmozgás mérsékelt, gyenge marad. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 8°C között alakul.

 

hvg.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES