Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Nem emlékszik a tatabányai nő, hogyan zuhant ki lányával az ablakból
2014-04-17 10:59:13

Édesanyja állapota javul, a hatéves Johanna azonban már egy hónapja van mélyaltatásban, miután kizuhantak lakásuk ablakából - írja a kemma.hu. A nő még most sem emlékszik, hogy történt a tragédia.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Pénteken lesz egy hónapja, hogy a tatabányai Levendula Gyógyszertár fölötti második emeleti lakás ablakából kislányával együtt kizuhant egy nő, míg a családfő tévét nézett a másik szobában.

Azt most sem lehet tudni, pontosan hogy történt a tragédia, az édesapa annyit mondott, hogy a hatéves lányuk nagyon szerette az állatokat, és szülői felügyelet mellett etethette a madarakat és a kóbor négylábúakat az ablakból úgy, hogy felállhatott a fotelre - írja a kemma.hu.

Felesége már kikerült a tatabányai kórház intenzív osztályáról, de orvosai még nem engedték haza. Bal karja változatlanul gipszben van, medencecsontjának törései miatt pedig alig tud mozogni. Férje minden látogatása alkalmával megkérdezte tőle, hogy mi történt, de az édesanya mindig csak annyit mondott, hogy "nagyon gyorsan volt minden, nem emlékszem".

A zuhanás után a kislányt az egyik fővárosi kórházba szállították, ahol plasztikai sebészek közreműködésével kétszer műtötték meg a koponyáját. Jelenleg is mélyaltatásban tartják, állapota javul.

 

hvg.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES