Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Pilismaróton csapott le az eddigi legtrükkösebb trafikrabló
2014-04-17 12:33:04

Bonyolult hazugsággal verte át egy pilismaróti nemzeti dohánybolt eladóját az ismeretlen tettes. Azt állította, hogy a dohányboltot üzemeltető cég könyvelője, és a tulajdonos tudtával vinné el a kért összeget. Szegény eladó bedőlt a trükknek.

Trafikrabló

Az esztergomi rendőrség csalás miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint tavaly december 17-én 16 óra és 17 óra között egy pilismaróti trafik eladóját megtévesztette és pénzt csalt ki tőle. A videón szereplő férfi azt állította, hogy a dohányboltot üzemeltető cég könyvelője és a tulajdonos tudtával vinné el a kért összeget, amelyre az ügyintézés érdekében van szüksége. Az eladó nem gyanakodott, ellenőrzés nélkül átadta a pénzt. Három nappal később, amikor a tulajdonos a bevételért ment, derült csak ki, hogy a férfi hazudott. A nyomozás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a videón szereplő férfi további, Esztergomban található trafikokban is előadta a történetét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ismeretlen tettes azonosítása érdekében a lakosság segítségét kéri. Aki a videón szereplő férfit felismeri, tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

kemma.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES