Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Széles Gábor megoldotta a maláj gép rejtélyét
2014-04-21 11:19:29

Megint a földönkívülieket hozta fel az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó, aki ezúttal az eltűnt utasszállító kapcsán fejtette ki a véleményét.

Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból" - kezdte húsvéthétfői Facebook-bejegyzését Széles Gábor.

Hazánk egyik leggazdagabb vállalkozója, a Békemenet főszervezője egy különös jelenséggel hozta összefüggésbe a rejtélyt:

De a gép eltűnésének idejében a kinai állami televizió leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai égen".

Széles Gábor egyébként arra a hírre reagálva osztotta meg véleményt követőivel, hogy immár nyolcadszor küldtek az óceán mélyére speciális kutatórobotot, de ezúttal sem került elő a maláj gép egyetlen darabja sem.

Aki követi Széles Gábor munkásságát, kicsit sem lepődik meg azon, hogy felemlegeti a földönkívüleket. Ahogy a Hír24-nek adott tavaly decemberi interjúból is kiderült, nemcsak az ufókban, de az új gazdasági csodafegyverben, az energiacellában is hisz.

 

hir24.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES