Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Konzumlányokat pénzelt Michael Jackson (†50)!
2014-04-22 10:11:20

Los Angeles - Michael Jackson (†50) a haláláig intenzív nemi életet élt! Kifelé magányos farkasnak tűnt, de két korábbi testőrének június 3-án megjelenő könyvéből a Dai­ly News már szerzett egy példányt, és ebből kiderül, a 2009 nyarán gyógyszer-túladagolásban elhalálozott világsztár nagyon is kedvelte a gyengébbik nemet.

Michael Jackson 2009-ben hunyt el  gyógyszer-túladagolásban (Fotó: Northfoto)
Michael Jackson 2009-ben hunyt el gyógyszer-túladagolásban (Fotó: Northfoto)

– Volt egy „Barát" nevezetű kelet-európai származású nője, aki egy közeli fogadóban bérelt szobát. Miután a gyerekek ágyba bújtak, Michael átment hozzá – írja Javon Beard és Bill Whitfield az Emlékezz – Michael Jackson védelmezése az utolsó napjaiban című leleplező könyvében, ahol azt is ecsetelik, általában ők szállították a magas, karcsú konzumhölgyet.

– Olyan is volt, hogy mindketten a hátsó ülésen foglaltak helyet, és egész úton ölelték, csókolták egymást – írják a testőrök, és azt is részletezik, hogy „Barát" távozása után „Virág" vette át a helyét. – Jobban tetszett neki „Barát", mert amikor a városban volt, Michael megbízott, menjek el a Tiffany luxusékszerüzletbe, és vegyek neki ajándékot – idézte fel Bill Whitfield, aki társával azt sem rejti véka alá, hogy Jackónak valóban komoly anyagi gondjai voltak a halála előtti időszakban, amikor a londoni koncertsorozatra készült.

– Egyszer megálltunk egy kirakatnál, amelyben csodaszép babák voltak, és Michael megkérdezte, akarok-e venni egyet a kislányomnak, mire azt válaszoltam, sajnos nem tudok, mert nem kaptam fizetést – írja Whitfield. – Jacko 10 ezer dollár, azaz 2,2 millió forint értékben vásárolt a boltban, egészen addig, amíg még volt pénz a kártyáján.

Persze mindenki azt gondolja, hogy komoly pénzért fecsegték ki a testőrök egykori munkaadójuk titkait. A Daily News szakértője szerint azonban a könyv összességében nem rosszindulatú, érezni, hogy szerették Jackót. 

Sz. Z. J. 

 

blikk.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES