Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Kirámolták Welsz Tamás lezárt irodáját
2014-04-22 10:22:37

A gyanú szerint Welsz Tamáshoz közel álló ismeretlenek betörtek a Simon-ügy koronatanújaként elhíresült üzletember rendőrség által lepecsételt irodájába, és a páncélszekrénytől kezdve a bútorokon át a lámpákig mindent elvittek, írja a Blikk. A lap információi szerint a páncélszekrényben mintegy 30 millió forintnyi készpénz volt különbözős valutákban, illetve voltak benne iratok is.

Welsz Tamás

A rendőrség korábban az irodában és a páncélszekrényben található minden tárgyról leltárt készített, és sok mindent magával is vitt a nyomozás folytatásához. 

A betörés a Welsz halála utáni indult örökösödési eljárásban is okozhat problémákat. Az üzletember hátramaradt vagyonára apja és lánya is igény tart. Welsz egy másik, az érdi házában tárolt széfjét a Blikk információi szerint volt élettársa, az Interpol által körözött Horty Andrea ürítette ki. 

Welsz Tamás egy rendőrautóban halt meg, amikor a hatóságokkal együttműködve Simon Gábor volt MSZP-s képviselőre terhelő bizonyítékokat adott át a rendőrségnek a politikus afrikai bankszámlájával kapcsolatban.

 

index.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2023 CIVILHETES