Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Koin - költségkövető alkalmazás
2014-04-14 11:35:45

Veled is előfordult már, hogy fogy a pénzed, de nem tudod mire megy el? Szokták mondani, hogy sok kicsi sokra megy, és ez az app segít kézben tartani a kiadásaidat.

A Koin egy ingyenes magyar nyelvű kiadáskövető alkalmazás. Fel tudjuk venni mindennap, hogy mennyit fizettünk ki aznap vagy mennyit kaptunk mint fizetés, ajándék stb. Ennek a segítségével nyomon tudjuk követni, hogy hova lesz a pénzünk a hónap végére, amit egy ízléses grafikon is szemléltet nekünk, így talán tudni fogjuk, hogy min kellene spórolnunk, mert túl sok kiadást jelent.

Az állandó összegeket mint például az internet, lakbér vagy fizetés, fel tudjuk venni állandónak, így azt nem kell minden hónapban újra és újra hozzáadni a listához. A pénznemet is Te magad adhatod meg. Az app azt is megmutatja, hogy az előző hónaphoz képest mennyivel változtak a költségeink (pluszba vagy mínuszba mentünk-e). 

Koin

A fejlesztők nagyon lelkesek és viszonylag hamar reagálnak a bejelentett hibákra, vagy az új ötletekre.

Kipróbáltam már pár ilyen alkalmazást, de a Koin nyert nálam, mert:

-szép és igényes
-ingyenes
-Androidra és iOS-re is elérhető
-magyar fejlesztésű
-egyszerű a használata

Az appot tudjuk jelszóval védeni, így nem kell attól tartani, hogy ha kölcsön adjuk a telefont akkor más turkálni tud ebben.
Van biztonsági mentés és Excelbe is tudjuk exportálni az adatokat, így könnyebb a szerkesztésük is. 

Amit nagyon hiányolok, az a webes felület, ahol szintén fel tudnám venni a kiadásaim. Néha összegyűlnek, és kényelmetlen tud lenni, hogy mobilon pötyögjem be őket egyszerre.

Hibával nagyon keveset találkoztam, Még az indulása idején néha kifagyott, de ezt gyorsan ki is javították.

 

kiprobaltuk.blog.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2019 CIVILHETES