Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Komárom-Esztergom megye közéletének tisztaságáért! - FOLYAMATOSAN FRISSÜL
2014-03-24 16:12:16

Ezúton felszólítjuk a megyei országgyűlési képviselő-jelöleteket, köztük Czunyiné Dr. Bertalan Judit képviselőjelölt asszonyt, Bencsik János képviselőjelölt urat, Dr. Völner Pál képviselőjelölt urat, Gutai Zsolt képviselőjelölt urat, Szabados Sándor képviselőjelölt urat, Prommer Mátyás Jenő képviselőjelölt urat, Dr. Vadai Ágnes képviselőjelölt asszonyt, Lukács Zoltán Géza képviselőjelölt urat és Székely Antal képviselőjelölt urat, nyilatkozzanak, hogy rajta vannak-e a Wels-féle listán.

Komárom-Esztergom megye - képviselőjelöltek

A Jobbikot az 1947-es párizsi békeszerződés alapján nem tekintjük demokratikus pártnak, így ők kimaradnak a felszólításból.

Megengedhetetlennek tartjuk, hogy leendő országgyűlési képviselőinket a gyanú árnyéka lengje körül, amennyiben egzotikus országok útleveleivel rendelkeznek.

Önöknek csak egy nyilatkozat tétel, szinte semmibe sem kerül, a köz véleményét azonban megnyugtatná, hogy leendő képviselői ilyen módon nem veszélyeztetik a köz tisztaságát és nincs rejtegetni valójuk ez ügyben. Hallgatásuk azonban sokat mondó lehet.
Válaszukat, vagy annak hiányát, természetesen, közzé tesszük!

Nyilatkozatukat az info@civilhetes.hu címre várjuk. 

Kérésünket E-mailben is elküldtük a jelölteknek. Reméljük más megyékben is lesznek olyan portálok, amelyek csatlakoznak felhívásunkhoz.

UPDATE, megérkezett az első képviselőjelölti-válasz

Prommer Mátyás képviselőjelölt válasza
Szabados Sándor képviselőjelölt-válasza

Gutai Zsolt válasza

Dr. Vadai Ágnes válasza

Lukács Zoltán válasza

Székely Antal válasza

© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES