Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Megújult a Rejtélyek Háza!
2014-01-10 10:02:33

Megnyitott az emeleten a Rejtélyek Háza - Esztergom - az egész megye második logikai szoba játékát, mely a Rejtélyek Szobája - Nyomozó Szoba névre hallgat, és első története Telihold-ra lett keresztelve. (Mellette továbbra is elérhető Halloweeni szabadulószobánk a pincében.)

Rejtélyek Háza

Érdekessége, hogy nincsenek a játékosok bezárva, nem szabadulni kell a feladatok segítségével, hanem egy rejtélyre fényt deríteni, picit egyszerűbb feladatokkal, viszont közben egy izgalmas történetet is megélhetnek a megtalált naplórészleteken keresztül.

Hamarosan az ország első és egyetlen HORROR SZÍNHÁZát fogják Esztergomban elindítani, ahol az első darab a horror hangulat kedvelői közt oly népszerű Telihold című előadás lesz, mely a péztárcák számára is fogyókúrás darab.

Részletekről és előfoglalási lehetőségről hamarosan - addig is élvezzék ki a januári tavaszt a Rejtélyek Városában, vagy szórakozzanak a Rejtélyek bármelyik Szobájában!

Azon játékosok, akik már voltak náluk játszani, kérik őket, hogy keressék magukat Facebookos képeken és bátran jelöljék be magukat! 

Weboldaluk szerkezetileg megújult, átláthatóbb és letisztultabb lett , vessenek rá egy pillantást!  

© Minden jog fenntartva! 2011-2021 CIVILHETES