Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Sok időt spórolhat böngészéskor, ha ezt használja
2014-03-24 08:26:02

Ha mobilos böngészés közben találunk egy érdekesnek tűnő linket, mindig várakozni kell a betöltésére, ekkor pedig nem lehet csinálni semmi hasznosat, csak várni. Ez az ingyenes androidos app ezt a felállást változtatja meg.

Ha mobillal szörfözünk a neten, jól jönne, hogy amíg egy kiválasztott linket betölt a böngésző, addig tovább nézelődünk az alkalmazásban, ahelyett, hogy egy üres oldalt látunk. Ezt az igényt nagyon jól ismerte fel a Link Bubble fejlesztő csapata, amely remekül meg is valósította a tervet, ez pedig sok időt sporolhat nekünk.

Link Buble

Az androidos eszközökre ingyen letölthető alkalmazás működése egyszer: ha bármelyik alkalmazáson belül egy linkre kattintunk, a képernyő szélén megjelenik egy buborék, amely jelzi, hogy a link háttérben történő betöltése hogy áll. Amíg a kiválasztott linket nem lehet megnézni, nyugodtan böngészhetünk ott, ahol a linket találtuk. Mindezt egyszerre több linkkel is meg lehet tenni, ha pedig egy olyan linket találunk, amely megtekintéséhez egy másik alkalmazás kell, akkor időveszteség nélkül azonnal a másik appra visz.

Ha a buborékot a képernyő közepére húzzuk, megjelenik egy mentési opciót felkínáló buborék is, oda húzva a linket pedig a Pocket fiókunkba is elmenthetjük, hogy később bármikor és bárhol meg tudjuk nézni a tartalmát. Még egy érdekes funkciója van: bármikor megnézhetjük, hogy mennyi időt spóroltunk meg azzal, hogy a linkek betöltése közben is tovább böngészhettünk.

 

hvg.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES