Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Terry Black segít a kormánynak, a NAV-os botrány fedő története!
2013-12-26 10:37:56

Mindenki a félrelépő politikusokra fog figyelni, várja az új neveket, jobbról, balról, miközben a az adócsalókat meg hagyják futni!

Terry Black

Terry Black listáján Semjén, Szájer, Vona

Kezdésnek három nevet hozott nyilvánosságra Terry Black a Facebookon. Terry Black a házasságtörő politikusok listáját a következő nevekkel indította: „Semjén Szájer Vona”.

A transzvesztita előadóművész az ígéretét betartva szenteste elkezdte azoknak a névsorát napvilágra hozni, akik korábban a véleménye szerint sokkal erkölcstelenebbek mint Krasznai Tünde.

Korábban Terry Black ezt írta: „Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!”

Terry Black azon a képmutatáson háborodott fel, hogy Krasznai Tündét nem kívánatos személynek nyilvánították és kitiltották a parlamentből a múltja miatt. Közösségi oldalán követelte, hogy kérjenek bocsánatot a politikusok nyilvánosan Krasznai Tündétől, mert ha nem, akkor karácsony estéjén közzé teszi azon politikusok névsorát, akik örömlányokhoz járnak, illetve azokét is, akik régen és most meleg bárokba járnak, jártak.

 

gyomroi-hirhatar.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2020 CIVILHETES