Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Továbbhajtott a frontális karambol után
2014-01-17 11:41:25

Az esztergomi rendőrség közúti cserbenhagyás gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A balesetet okozó sofőr áttért a bal oldali sávba, és frontálisan nekiment a vele szembejövő autónak. A vétkes azonnal továbbhajtott a helyszínről.

A rendelkezésre álló adatok szerint december 21-én reggel fél 6 és 6 óra között ismeretlen személy az általa vezetett piros vagy bordó színű, Volkswagen Golf IV-es típusú személygépkocsival közlekedett Esztergom belterületén. A jármű vezetője a Táti úton, a Hősök terén lévő körforgalom irányából Tát felé haladt, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő fehér színű Skoda Fabia típusú személygépkocsi bal oldalának. A Volkswagen Golf vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott.    
 
Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Volkswagen Golf típusú személygépkocsi vezetőjének azonosítása érdekében a lakosság segítségét kéri. Aki a sofőrrel vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

kemma.hu

© Minden jog fenntartva! 2011-2021 CIVILHETES