Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Fel Le
Vár a Rejtélyek Vára!
2014-03-24 21:39:29

Gyönyörű idővel köszöntött ránk az idei tavasz. Ám a március a jó idő mellett egy új, egyszeri és megismételhetetlen programlehetőséget is kínál számotokra, ami különlegességével egyszerre válik torokszorítóan izgalmassá és interaktívvá.

Joggal teheted fel a kérdést nekünk, Kedves Olvasó! A kérdést, ami így szól: hogyan lehetséges ez? Nagyon egyszerűen! Szánj rám pár percet, és megtudod! Mindenki szereti az intrikákkal teleszőtt történeteket, az összeesküvés elméleteket, amik gondolkodásra sarkallják a nézőt, vagy esetünkben a résztvevőt. Sosem gondoltál még bele abba, hogy egy-egy neves történelmi eseményt milyen lehetett testközelből átélni? Ott lenni, részt venni valamiben, ami később egy ország, egy nemzet sorsára van kihatással? Szerintem mindenki elmerengett már hasonló dolgokon. Mi most erre kínálunk lehetőséget Neked, és mindenkinek, aki kedvet, illetve kellő rátermettséget érez magában, hogy megöljön egy királynét! Gertrudis királyné történetét mindenki hallotta az iskolában, haláláról dalolnak a Bánk Bánban is. Ő volt a magyar történelem talán legnépszerűtlenebb királynéja. Rengeteg ármánykodást tulajdonítanak Neki. Az ugyan a múlt távlatába veszett, hogy valójában mennyi írható a Hölgy számlájára, egy dolog azonban biztos: a Te számlád biztosan vastagabb lesz, ha zsebre teheted (természetesen csak képzeletben) azt a zsíros summát, amit egy „véletlen” haláleset megér a megbízódnak. A merénylet részleteit a mai napig sűrű, setét homály övezi, ám a Rejtélyek Háza segítségével mégis kaphatsz némi ízelítőt, illetve magad is formálhatod azt. (Az esemény célja korántsem a történelmi tényszerűség, hanem a kaland izgalma, illetve a szórakozás!) A Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma és a Rejtélyek Háza összeállította számodra a csomagot, ami a tökéletes „merényeléshez” kell!

Gyűjts csapatot, szedd össze a barátaidat, és gyertek el a Várba, március 29-én! Az Aranysólyom Lovagrend segítségével igyekszünk számodra a tökéletes korabeli hangot megteremteni, hogy még inkább átszellemülhess, és sikerrel járhass! Ami Rád vár: Fordulatos történet, ahol szükséged van a logikára, hogy a megfelelő utat válaszd, kiszabadulhass a csapdákból, le tudd küzdeni az optikai csalódásokat, és a fordulatokra is felkészülhess! A rendezvény célja: szeretnénk, ha a fiatalok is jobban megismernék történelmünket, esetleg meg is kedveljék annak tanulmányozását. Ennek érdekében az esemény a korhűség mellett természetesen kellően aktuális lesz, illetve a diákok részére kedvezőbb részvételi díjat biztosítunk! Siess, ne maradj le! Regisztrálj, és éld át velünk a merényletet testközelből! Találkozzunk a Várban március 29-én, szombaton 18 órától!
Csak egyetlen kérésem lenne: óvatosan verd nagy dobra, ugyanis ne feledd: gyilkolni megyünk...

Részletek és bejelentkezés:

Bejelentkezés

Esemény a Facebookon

© Minden jog fenntartva! 2011-2021 CIVILHETES